Рецепт “Квасоляний суп з копченостями” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 4 ПОРЦІЇ
❯ 250 г консервованої червоної квасолі
❯ 300 г копченостей асорті (ковбаски, грудинка, куряча грудка на кістки…)
❯ 4 бульби картоплі
❯ 1 стебло цибулі-порею (біла частина)
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 1 кубик овочевого бульйону
❯ 1 морква
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Картоплю очистити, вимити та нарізати кубиками. Цибулю-порей промити та нарізати кільцями. Очищену моркву нарізати тонкою соломкою. Копченості нарізати товстими брусочками (кістки поламати) і обсмажувати у глибокому сотейнику на олії до золотистого кольору. За допомогою шумівки перекласти копченості в інший посуд.
Крок 2
На жирі, що залишився в сотейнику, обсмажувати моркву. 5 хв. Додати цибулю та обсмажити її до прозорості.
Влити 2 л гарячої води, довести до кипіння та викласти картопля. Додати подрібнений кубик бульйону та варити до готовності картоплі.
Крок 3
Додати консервовану квасолю, копченість і добре прогріти (5-7 хв). Суп посолити та поперчити до смаку. За бажанням посипати рубаною зеленню.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…