«Діаменю» рецепт “Кисіль із щавлю” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
12 ккал
Інгредієнти
– 0,5 л води
– 250 г щавлю
– 2 ст. цукру
– 2 ст. Псіліум
– ванілін
Покрокове приготування киселю із щавлю
Крок 1
Щавель відварюю, даю охолонути, протираю крізь сито. Доливаю води, доводжу до кипіння, всипаю цукор, ванілін, додаю розведений у воді псилліум.
Крок 2
Помішуючи, трохи проварюю. Знімаю з вогню, даю охолонути
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!