«Діаменю» рецепт “Кислі щі з пшоном” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,8 ХО
111 ккал

Інгредієнти

– 0,5 кг копчених свинячих ребер
– 0,3 кг квашеної капусти
– 2,5 ст. пшона
– 2 картоплини
– 1 ст. томатної пасти
– сіль
– мелений чорний перець
– рослинна олія

Покрокове приготування кислих щів

Крок 1

Капусту тушу на олії 20 хвилин. Додаю томатну пасту, готую ще 10 хвилин.

Крок 2

Очищену та нарізану кубиками картопля та ребра заливаю 3,5 л холодної води, доводжу до кипіння, знімаю накип і варю 15 хвилин.

Крок 3

Всипаю промите пшоно, готую ще 10 хвилин. Додаю тушковану капусту, солю, перчу та варю щі до готовності

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Кислі щі з пшоном. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago