Закуски

Лазанья мільфей зі шпинатом та броколі

Рецепт “Лазанья мільфей зі шпинатом та броколі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Ця страва цілком гідна місця в меню гарного ресторану. Чому ні? Виглядає ефектно, на смак ідеально збалансовано та гармонійно і до того ж приготовлено за мінімальної теплової обробки. Ще переваги? Повна відсутність глютену та тваринних жирів. Варто спробувати!

4 порцій, 35 хвилин

Інгредієнти

– 12 листів пасти для лазаньї
– 1/2 качана броколі
– 300 г свіжого шпинату
– 1 цибулина шалот
– 2 ст. л. оливкової олії
– 2 кульки моцарели
– 2 ст. л. тертого вегетаріанського сиру
– Кілька стебел шнітт-луку
Для білого соусу:
– 500 г рикоти
– 220 мл молока
– 2 ст. л. вегетаріанського твердого сиру (натерти)
– 1 ст. л. оливкової олії
– 1/8 ч. л. тертого мускатного горіха
– Сіль
– Перець

Покроковий процес приготування лазаньї мільфей зі шпинатом

Крок 1

Для соусу за допомогою блендера збити рикоту з молоком, олією та тертим сиром до отримання кремоподібної маси. Додати мускатний горіх, сіль та перець за смаком.

Крок 2

Броколі відварити в киплячій підсоленій воді (зі щіпкою соди, щоб зберегти колір) або на пару. Листи лазаньї відварити, як описано на пакуванні.

Крок 3

Шпинат промити, перебрати, обсушити і нашаткувати. Цибулину очистити, порубати і обсмажувати на сковороді на
гарячій олії до прозорості. Закласти шпинат і готувати під кришкою 3 хв. Кришку зняти та готувати шпинат ще 2 хв.
Посолити та поперчити. Сковороду зняти з вогню та дати шпинату охолонути.

Крок 4

Половину соусу перемішати зі шпинатом і зібрати лазанью. Моцарелу дрібно посікти. Гриль духовки нагріти.

Крок 5

На деко на невеликому на відстані один від одного викласти 4 листи лазаньї і посипати їх 1/2 моцарели. Покрити
листи половиною соусу зі шпинатом, викласти на листи половину капусти і полити частиною білий соус. Шари повторити. Останнім викласти листи пасти, покрити їх білим соусом і посипати тертим сиром. Страву запікати під грилем духовки бл. 7 хв. Прикрасити шнітт-цибулею.

Сьогодні ми дізналися як готується Лазанья мильфей зі шпинатом та броколі. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago