Рецепт “Лазання з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 ГОДИНА
На 8 порцій:
❯ 250 г листів лазаньї
❯ 700 г печериць
❯ 1 цибулина
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 100 г вершкового масла
❯ 3 ст. л. борошна
❯ 800 мл молока
❯ 400 г помідорів
❯ рубаний базилік
❯ 300 г сиру
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Цибулю очистити та порубати. Гриби почистити, промити та дрібно нарізати. На сковороді на рослинній олії обсмажити цибулю до прозорості, закласти гриби та готувати, перемішуючи, 7 хв. Посолити та поперчити.
Крок 2
Для соусу бешамель у сотейнику на вершковому маслі обсмажити борошно до золотистого кольору і тонким струмком, помішуючи, влити молоко. Варити, поки соус не почне густіти. Для томатного соусу помідори
очистити від шкірки та насіння і подрібнити у блендері з базиліком. Додати сіль та перець на смак.
Крок 3
Духовку нагріти до 180 °. Дно форми вистелити листом, викласти на нього частину грибів та полити соусом.
бешамель та невеликою кількістю томатного соусу. Шари повторювати так, щоб останнім був лист лазаньї, политий соусом бешамель. Виріб запікати 20 хв, посипати сиром, поперчити та запікати ще 25 хв.
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…