Перейти до вмісту
Головна » Леберкезе паштет у німецькому стилі

Леберкезе паштет у німецькому стилі

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Леберкезе паштет у німецькому стилі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА 20 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 500 г яловичої лопатки
    ❯ 500 г свинячої лопатки
    ❯ 100 г копченого сала
    ❯ 100 г яловичої печінки
    ❯ 2 цибулини
    ❯ 1 ч. л. солі
    ❯ 1 ч. л. нітритної солі
    ❯ 1 ч. л. білого меленого перцю
    ❯ 2 ч. л. сушеного майорану
    ❯ 1 ч. л. гранульованого часнику
    ❯ 1/4 ч. л. меленого мускатного горіха
    ❯ 1/4 ч. л. меленого імбиру
    ❯ 500 г льодової крихти

    Покроковий процес приготування леберкезе
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Духовку нагріти до 160 °. Підготувати форму з високими бортами (наприклад, для кексу) і вислати її фольгою.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Печінку промити та нарізати шматочками. Цибулину очистити та нарізати скибочками. Обидва види м’яса зачистити, промити, обсушити, нарізати та викласти у миску блендера. Додати нарізане скибочками сало, печінку та цибулю і подрібнити до отримання гладкої однорідної маси.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    Половину маси відібрати в інший посуд. До маси, що залишилася в чаші блендера додати лід і збивати до однорідної маси. М’ясну масу з льодом перекласти в інший посуд і таким же збити з льодом відкладену м’ясну масу.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 4

    Усю м’ясну масу з льодом перемішати, додати часник, імбир, мускатний горіх, обидва види солі, майоран та перець.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 5

    М’ясну масу викласти у підготовлену форму і добре розрівняти. За бажанням кінчиком тонкого ножа нанести на масу ромбоподібний візерунок.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 6

    Виріб випікати у духовці: температура всередині м’ясної маси повинна досягти 60 °, а сік, що з’являється при проколюванні виробу ножем, повинен стати прозорим.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Леберкезе паштет у німецькому стилі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *