Рецепт “Ледачий штрудель з м’ясом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 480 ккал, 23 г білків,
30 г жирів, 12 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 1 тонкий лаваш
❯ 100 г твердого сиру
❯ 6 листів білокачанної капусти
❯ 1 цибулина
❯ 200 г рубаного м’яса
❯ 200 г зеленого горошку
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ рослинна олія для смаження та змащування
Крок 1
Капусту та горошок бланшувати у киплячій підсоленій воді 5 хв. Відкинути на друшляк. Цибулю очистити та порубати. М’ясо обсмажувати разом із цибулею до розсипчастості. Посолити та поперчити на смак. Дати суміші охолонути. Додати горошок перемішати. Сир натерти на великій тертці. Нагріти духовку до 200 °.
Крок 2
Лаваш розкласти на робочій поверхні та посипати тертим сиром. Накрити листям капусти, зверху рівномірно розподілити підготовлену м’ясну суміш. Акуратно згорнути лаваш з начинкою в рулет, перекласти на змащений маслом деко швом вниз і випікати у духовці 15–20 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…