«Діаменю» рецепт “Ледачий суп з фрикадельками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
78 ккал
– 300 г фаршу
– 2 л води
– 2 картоплини
– 1 морква
– цибулина
– 100 г локшини
– 1 яйце
– зелень
– сіль та перець – на смак
Крок 1
Овочі мою, каструлю з водою ставлю на вогонь, солю. Фарш солю, перчу, вбиваю сире яйце. Все ретельно перемішую.
Крок 2
Овочі очищаю. Картоплю нарізаю кубиками, цибулину подрібнюю ножем, морква натираю на великій тертці. Викладаю нарізані овочі в суп, туди ж додаю невеликі кульки з фаршу.
Крок 3
Варю близько 20 хвилин. Додаю в суп локшину та варю ще 15 хвилин. Знімаю з вогню та всипаю рубану зелень
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…