Калорійність

Ледачий суп з фрикадельками

«Діаменю» рецепт “Ледачий суп з фрикадельками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,3 ХО
78 ккал

Інгредієнти

– 300 г фаршу
– 2 л води
– 2 картоплини
– 1 морква
– цибулина
– 100 г локшини
– 1 яйце
– зелень
– сіль та перець – на смак

Покрокове приготування супу з фрикадельками

Крок 1

Овочі мою, каструлю з водою ставлю на вогонь, солю. Фарш солю, перчу, вбиваю сире яйце. Все ретельно перемішую.

Крок 2

Овочі очищаю. Картоплю нарізаю кубиками, цибулину подрібнюю ножем, морква натираю на великій тертці. Викладаю нарізані овочі в суп, туди ж додаю невеликі кульки з фаршу.

Крок 3

Варю близько 20 хвилин. Додаю в суп локшину та варю ще 15 хвилин. Знімаю з вогню та всипаю рубану зелень

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Ледачий суп з фрикадельками. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago