«Діаменю» рецепт “Легка запіканка” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,3 ХО
210 ккал
– 2 пачки сиру
– 3 яйця
– по щіпці солі та ваніліну
– 1 ч. л. будь-якої олії
– 1 ст. манної крупи
– кілька листочків базиліка
Крок 1
Відокремлюю жовтки від білків. Жовтки ретельно змішую з сиром. Можна за допомогою блендера. Яєчні білки солю і збиваю міксером до збільшення обсягу вдвічі. Обережно ложкою втручаю білки в сирну масу
Крок 2
Форму для випічки змащу маслом і присипаю манкою. Викладаю сирно-яєчну суміш, добре розрівнюю.
Крок 3
Ставлю в розігріту до 180 градусів духовку та випікаю 30 хвилин. Даю трохи охолонути, перекладаю на блюдо і прикрашаю ягодами чи листочками м’яти.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…