«Діаменю» рецепт “Легка запіканка” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
1,3 ХО
210 ккал

Інгредієнти

– 2 пачки сиру
– 3 яйця
– по щіпці солі та ваніліну
– 1 ч. л. будь-якої олії
– 1 ст. манної крупи
– кілька листочків базиліка

Покрокове приготування легкої запіканки

Крок 1

Відокремлюю жовтки від білків. Жовтки ретельно змішую з сиром. Можна за допомогою блендера. Яєчні білки солю і збиваю міксером до збільшення обсягу вдвічі. Обережно ложкою втручаю білки в сирну масу

Крок 2

Форму для випічки змащу маслом і присипаю манкою. Викладаю сирно-яєчну суміш, добре розрівнюю.

Крок 3

Ставлю в розігріту до 180 градусів духовку та випікаю 30 хвилин. Даю трохи охолонути, перекладаю на блюдо і прикрашаю ягодами чи листочками м’яти.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як готується Легка запіканка. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago