Калорійність

Легкий фруктовий сорбет

«Діаменю» рецепт “Легкий фруктовий сорбет” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
1,2 ХО
28 ккал

Інгредієнти

❯ 3 ківі
❯ 1 ст. ягід (полуниця, малина, чорниця)
❯ 1/4 cm. свіжої м’яти

Покрокове приготування фруктового сорбету

Крок 1

Ківі очищаю та нарізаю шматочками. Викладаю в блендер ківі та ягоди. Можна додати цукрозамінник на смак.

Крок 2

Змішую всі інгредієнти до однорідної консистенції. Виливаю суміш на лист і заморожую (іноді помішую, щоб не утворилися кристали).

Крок 3

Подаю, прикрасивши листочками м’яти.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Легкий фруктовий сорбет. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago