«Діаменю» рецепт “Легкий сирний суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
60 ккал
– 1/2 курки
– по 500 г цвітної та брюссельської капусти
– 2 плавлені сирки
– 1 морква
– цибулина
Крок 1
Курку розділити порційно, зварити у підсоленій воді до готовності, знімаючи піну. Моркву нарізати кубиками, цибулю – півкільцями, спасерувати.
Крок 2
Цвітну капусту, якщо свіжа, розібрати на суцвіття. Сирки натерти на тертці.
Крок 3
У курячий бульйон викласти цвітну капусту, через 5 хвилин після закипання – брюссельську, засмаження та сирки. Варити 10-12 хвилин
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…