Рецепт “Лінива піца” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Калорії 229
Білки 13
Жири 14
Вуглеводи 12
– 50 г лаваша
– 40 г сиру моцарела
– 130 г сирого фаршу з телятини
– 50 г помідор
– 2 ст. л. сметани
– 2 ч. л. томатної пасти
– 9 г цибулі червоної
– 6 листів шпинату
– сіль, перець
Крок 1
Поставте духовку розігріватися до 220°. Фарш викладіть у розігрітий сотейник, посоліть, поперчіть і готуйте на вогні вище за середнє, поки він не стане повністю коричневим (це швидко, займе хвилин 5)
Крок 2
Сметану змішайте з томатною пастою
Крок 3
Цибулю та помідор наріжте. Сир натріть (у мене вже був тертий). Шпинат помийте
Крок 4
Застеліть лист пергаментом, викладіть лаваш, зверху розподіліть соус
Крок 5
Далі викладайте в такій послідовності фарш, цибулю, шпинат, помідори,
сир. Випікайте 7 хвилин
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…