Рецепт “Ліниві вареники закусочні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 ХВИЛИН
На 2 порції:
❯ 250 г сиру
❯ 1 яйце
❯ 30 г тертого пармезану
❯ 50–75 г борошна + для посипання робочої поверхні
❯ сіль
Для подачі:
❯ вершкове масло (порубати)
❯ сметана або натуральний йогурт
Для салату:
❯ суміш листових салатів асорті
❯ молода зелень
❯ проростки
❯ їстівні квіти
❯ рослинна олія
❯ сік лимона
Крок 1
Сир розтерти з яйцем, додати сир, сіль і перемішати до одержання однорідної маси. Додати борошно і вимісити однорідне тісто.
Крок 2
На посипаному борошном робітнику поверхні скачати з тіста джгут товщиною бл. 4 см і нарізати шматочками. Готувати на пару бл. 12 хв.
Крок 3
Готові вареники перекласти в посуд сервування та посипати вершковим маслом. За бажанням посипати пармезаном або сервірувати з йогуртом (сметаною).
Крок 4
Для салату листові салати, зелень, проростки промити, перебрати, обсушити та викласти до вареників. Для соусу до салату 3 ст. л. рослинної олії злегка збити із соком лимона та сіллю на смак.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…