«Діаменю» рецепт “Ліниві вареники” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
120 ккал
– 200 г сиру
– 1 ст. родзинок
– 1 яйце
– ягоди (можна заморожені)
– вівсяні висівки (мелені вівсяні пластівці)
– цукрозамінник і сіль – на смак
Крок 1
Родзинки промиваю та обсушую. Яйце розтираю, додаю сир, висівки, родзинки та цукрозамінник.
Крок 2
Все ретельно перемішую, формую невеликі кульки, топчу їх пальцями. Опускаю в киплячу підсолену воду на 3 хвилини.
Крок 3
Перед подачею поливаю ягідним соусом: будь-які перетерті ягоди змішую із йогуртом.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…