Рецепт “Літні голубці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
– Молода капуста 1,7 кг
– Оцет(25%) 2 ст.л.
Начинка:
– Фарш(яловичина+баранина)__1 кг
– Цибуля 200 гр
– Рис (круглозерний) 150 гр
– Перечна паста 1 ч. л.
– Коріандр 0,5 ч.л.
– Зіра (кумін) 0,5 ч.л.
– Чорний перець 1 ч. л.
– Чилі 0,5 ч. л.
– Зелень (петрушка, кріп, кинза)
– Сіль
Соус:
– Цибуля 600 гр
– Солодкий перець 150 гр
– Помідори 1 кг
– Часник 4 зубки
– Перечна паста 1 ст.л.
– Томатна паста 1 ст.л.
– Цукор 1 ст.л.
– Вода 500 мл
– Чорний перець 0,5 ч. л.
– Чилі 0,5 ч. л.
– Сіль
Крок 1
Заливаємо рис окропом. З капусти вирізаємо качан. У киплячу воду додаємо сіль, трохи оцту і кладемо капусту. Варимо 3 хвилини, перевертаємо та починаємо акуратно відокремлювати листя.
Крок 2
У фарш додаємо рис із водою. Дуже дрібно нарізаємо цибулю. Додаємо зіру, коріандр, чилі, чорний перець, сіль, 1 ст.л. перцевої пасти та нарізану зелень. Розмішуємо до однорідної маси.
Крок 3
Нарізаємо цибулю. Робимо невеликі надрізи на помідорах і кладемо в окріп на 2-3 хвилини. Кладемо в холодну воду та знімаємо шкірку.
Крок 4
Наливаємо в сковороду олію і відправляємо в неї цибулю. Додаємо дрібно нарізаний часник. Нарізаємо солодкий перець кільцями та відправляємо до цибулі. Смажимо близько 5 хвилин.
Крок 5
Дрібно нарізаємо помідори та відправляємо у сковороду. Додаємо перцеву пасту, томатну пасту, трохи цукру, чорний перець, пластівці чилі та 200 грамів води. Накриваємо кришкою та готуємо на маленькому вогні 15 хвилин.
Крок 6
Вирізаємо з капустяних листів середину, кладемо начинку і формуємо голубці. Розрівнюємо соус і викладаємо голубці. Наливаємо трохи окропу, накриваємо кришкою і готуємо на слабкому вогні 40 хвилин. Даємо 20-30 хвилин настоятися.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…