Рецепт “Локшина з пряним соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 25 хвилин
У 1 порції: 680 ккал, 26 г білків,
15 г жирів, 113 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 4 філе курячої грудки кубиками
❯ 2 ст. л. оливкової олії
❯ 1 рубана цибулина
❯ 2 подрібнені зубчики часнику
❯ 200 г дрібних печериць пластинами
❯ 400 г пюре з помідорів
❯ 1 кубик курячого або овочевого бульйону
❯ 1 ст. л. листя чебрецю
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Крок 1
Для соусу в сотейнику нагріти вершкове масло та обсмажити часник. Додати сочевицю, лавровий лист, влити бульйон, посолити та поперчити. Довести до кипіння та варити бл. 10 хв, помішуючи. Лавровий лист видалити, соус пюрувати
Крок 2
Локшину відварити аль денте у достатній кількості киплячої підсоленої води, як описано на пакуванні. Відкинути на друшляк і дати воді стекти.
Крок 3
Листочки шавлії обсмажити на олії, обсушити паперовим рушником. Соус і локшину розкласти у порційні тарілки, посипати пармезаном та шавлією
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…