Рецепт “Локшина з тефтелями” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 50 хвилин
У 1 порції: 250 ккал
На 4 порції:
❯ 2 цибулини
❯ 1 зубчик часнику
❯ 4 гілочки петрушки
❯ 400 г рубаного м’яса
❯ 1 морква
❯ 2 великі помідори
❯ 300 г локшини
❯ 4 ст. л. оливкової олії
❯ 80 г тертого сиру
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Крок 1
Цибулю з часником очистити, порубати. Листочки петрушки обірвати, вимити та дрібно нарізати.
Крок 2
Половину цибулі та часнику перемішати з м’ясом, посолити та поперчити. Сформувати кульки та прибрати в холод.
Крок 3
Моркву очистити та натерти на середній тертці. Помідори порізати кубиками. Локшину опустити в киплячу підсолену воду та варити 10 хв.
Крок 4
У сковороді на 1 ст. л. олії підрум’янити моркву з цибулею та часником. Додати помідори, посолити, поперчити та тушити 10 хв. Тефтелі обсмажити на маслі, що залишилася. Додати локшину, тушковані овочі та тримати на вогні 5 хв. Посипати сиром.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…