Рецепт “Лосось з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 180 ккал
На 4 порції:
❯ 500 г моркви
❯ 80 г кореня селери
❯ 1 невеликий корінь петрушки
❯ 50 г цибулі-порею
❯ 50 г зеленої цибулі
❯ 4 ст. л. рослинного масла
❯ 400 г помідорів чері
❯ 4 філе лосося
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Крок 1
Моркву, коріння селери та петрушки очистити. Моркву порізати соломкою. Коріння селери та петрушки натерти
на середній тертці. Цибулю-порей і зелену цибулю нарізати кільцями.
Крок 2
Обидва види цибулі підрум’янити на 2 ст. л. олії. Додати моркву, селеру та петрушку. Смажити на середньому вогні 7 хв.
Крок 3
Помідори чері вимити, обсушити та розрізати на половинки. Додати до овочів, посолити, поперчити та тушити близько 7 хв під кришкою.
Крок 4
Філе лосося обсмажити з обох боків на маслі, що залишилося. Посолити та поперчити. Подати з тушкованими овочами.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…