«Діаменю» рецепт “Лосось запечений” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
77 ккал
– 300-400 г запеченого лосося
– 0,5 кг свіжого шпинату
– 2 середні свіжі огірки
– 1 цибулина (червона)
Для заправки:
– 1 ст. насіння льону
– 3 ст. білого винного оцту
– 2 ст. оливкової олії
– 1 ст. води
Крок 1
Спершу готую заправку. Зерна льону обсмажую на розпеченій сковороді протягом 10 хвилин. Чекаю поки охолонуть і пересипаю їх у кавомолку. Подрібнюю до стану порошку.
Крок 2
У чашу блендера поміщаю порошок з насіння льону, оцет, оливкову олію, воду, гірчицю та часник. Подрібнюю до однорідної консистенції. Запечений лосось нарізаю середніми шматочками, змішую зі шпинатом.
Крок 3
Нарізаними кубиками огірками та червоною цибулею. Заправляю салат соусом із насіння льону і добре перемішую. Перед подачею посипаю рубаною зеленню до смаку
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…