«Діаменю» рецепт “Лососевий рулет” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
177 ккал
❯ 2 філе лосося по 450 г
❯ 350 г філе камбали
❯ 1 морква
❯ 100 г замороженого зеленого горошку
❯ молодий мускатний горіх
❯ 100 г молока
❯ 3 гілочки чебрецю
❯ 1 яйце
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
З філе лосося знімаю шкіру. На одному зрізаю невеликий шматок зверху. На другому роблю на потовщеній частині праворуч і ліворуч надрізи, розгортаю. Моркву нарізаю кубиками, варю з горошком.
Крок 2
З філе камбали роблю пюре блендером. Додаю молоко, яйце, прянощі, солю, перчу. Змішую фарш з овочами. Викладаю половину начинки на філе, зверху – зрізаний шматочок, закриваю фаршем.
Крок 3
Накриваю другим філе, згортаю рулетом, скріплюю затискачами, загортаю рулет у фольгу. Запікаю за 180 град. 40 хвилин.
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…