«Діаменю» рецепт “Лососевий суп з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
46 ккал
– 300 г філе лосося
– 2 картоплини
– 1 цибулина
– 1 морква
– 4-5 шт. печериць
– 1 ст. вершкового масла
– 1 зубчик часнику
– суміш прованських трав
– зелень
– мускатний горіх і сіль – на смак
Крок 1
Картоплю та моркву мою, чищу та нарізаю кубиками. Цибулю та часник очищаю і дрібно рубаю. Гриби нарізаю кубиками. У сотейнику злегка обсмажую на олії усі нарізані інгредієнти. Солю і додаю прянощі.
Крок 2
Заливаю 1,5 л окропу та варю на малому вогні близько 10-15 хвилин. Філе лосося нарізаю середніми шматками та додаю до супу. Як закипить, варю ще близько 15 хвилин.
Крок 3
Додаю подрібнену зелень, знімаю з вогню, даю настоятися під кришкою. Подаю, додавши нежирну сметану.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…