«Діаменю» рецепт “Лососевий суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
117 ккал
– 500 г хребтів лосося
– 2-3 картоплини
– 1 головка цибулі
– 1 морква
– 1 ст. пшоняної крупи
– 1 болгарський перець
– лавровий лист
– зелень кропу та петрушки
– сіль
– чорний перець горошком
Крок 1
Хребти лосося мою та опускаю в киплячу воду. Додаю лавровий лист та чорний перець.
Крок 2
Як тільки закипить, ложкою знімаю пінку. Нарізаю соломкою морква та картоплю, цибуля — півкільцями. Додаю до бульйону та варю на малому вогні 25 хвилин.
Крок 3
Дістаю хребти, даю їм трохи охолонути, відокремлюю філе від кісток і повертаю його назад у суп. Ще раз доводжу до кипіння, всипаю пшонку, варю на малому вогні 10-15 хвилин і знімаю з плити
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…