«Діаменю» рецепт “Лимонне морозиво” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,1 ХО
23 ккал
❯ 2 великі лимони
❯ 2 ст. нежирного йогурту
❯ стевіозид – на смак
Крок 1
З лимонів вичавлюю сік. Змішую в мисці сік, йогурт та стевіозид.
Крок 2
Виливаю суміш у форму для морозива та заморожую кілька годин у морозильній камері.
Крок 3
Періодично перемішую морозиво, щоб запобігти утворенню кристалів.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…