Рецепт “Лимонний курд до пирогів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 25 ХВИЛИН
На 4 порції:
❯ 4 свіжі лимони
❯ 3 яйця
❯ 150 г цукру
❯ 1 ст. л. кукурудзяного крохмалю
Крок 1
Лимони вимити та обсушити, з двох із них зняти цедру, з всіх плодів віджати сік.
Крок 2
Сік та цедру лимонів з’єднати у сотейнику, додати цукор, крохмаль і добре перемішати. Суміш нагрівати на повільному вогні, постійно перемішуючи.
Крок 3
В окремому посуді розбовтати яйця, як на омлет, і цівком, постійно збиваючи лимонну суміш віником, влити
їх у сотейник.
Крок 4
Збільшити вогонь до середнього та готувати, не припиняючи перемішувати, щоб яйця не згорнулися.
Крок 5
Коли суміш почне густіти, зняти сотейник з вогню та розлити масу в порційні чашки. Дати лимонному курду охолонути при кімнатній температурі та помістити його в холодильник.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…