«Діаменю» рецепт “Лимонний мармелад” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,3 ХО
35 ккал

Інгредієнти

– 1 лимон
– 2 ст. агар-агару
– 300 мл води
– порошок стевії – на смак

Покрокове приготування лимонного мармеладу

Крок 1

Агар-агар заливаю водою та залишаю на 15 хвилин для набухання. Потім доводжу до кипіння на малому вогні та варю до консистенції киселю. Лимон очищаю і подрібнюю у блендері до пюреподібного стану.

Крок 2

Додаю порошок стевії та ретельно перемішую. Перекладаю лимонну масу до агар-агару, доводжу до кипіння та варю ще 3 хвилини на малому вогні.

Крок 3

Масу, що вийшла, в гарячому вигляді розливаю по формах і даю охолонути. Мармелад готовий. Лимон за бажання можна замінити на будь-які ягоди та фрукти

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Лимонний мармелад. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago