«Діаменю» рецепт “Лимонний мармелад” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
35 ккал
– 1 лимон
– 2 ст. агар-агару
– 300 мл води
– порошок стевії – на смак
Крок 1
Агар-агар заливаю водою та залишаю на 15 хвилин для набухання. Потім доводжу до кипіння на малому вогні та варю до консистенції киселю. Лимон очищаю і подрібнюю у блендері до пюреподібного стану.
Крок 2
Додаю порошок стевії та ретельно перемішую. Перекладаю лимонну масу до агар-агару, доводжу до кипіння та варю ще 3 хвилини на малому вогні.
Крок 3
Масу, що вийшла, в гарячому вигляді розливаю по формах і даю охолонути. Мармелад готовий. Лимон за бажання можна замінити на будь-які ягоди та фрукти
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…