«Діаменю» рецепт “Лимонний мус” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,3 ХО
126 ккал

Інгредієнти

– 2 ст. желатину
– цедра половини лимона
– 1 яйце
– 250 г сиру (3%)
– порошок стевії до смаку

Покрокове приготування лимонного мусу

Крок 1

Замочую желатин у воді, даю набрякнути. Лимонну цедру тру на дрібній тертці. Змішую частину сиру, порошок стевії та яєчний жовток.

Крок 2

Суміш підігріваю трохи на водяній бані та додаю желатин. Добре перемішую до однорідної консистенції.

Крок 3

Білок збиваю до піни та змішую з сиром, що залишився. Все з’єдную в одній ємності, перемішую та розкладаю по формах. Забираю в холодильник. Через 3 години десерт готовий

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Лимонний мус. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago