«Діаменю» рецепт “Лимонний мус” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
126 ккал
– 2 ст. желатину
– цедра половини лимона
– 1 яйце
– 250 г сиру (3%)
– порошок стевії до смаку
Крок 1
Замочую желатин у воді, даю набрякнути. Лимонну цедру тру на дрібній тертці. Змішую частину сиру, порошок стевії та яєчний жовток.
Крок 2
Суміш підігріваю трохи на водяній бані та додаю желатин. Добре перемішую до однорідної консистенції.
Крок 3
Білок збиваю до піни та змішую з сиром, що залишився. Все з’єдную в одній ємності, перемішую та розкладаю по формах. Забираю в холодильник. Через 3 години десерт готовий
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…