«Діаменю» рецепт “Лимонний пудинг” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
2,4 ХО
187 ккал
– 1 лимон
– 60 г розм’якшеного вершкового масла
– 6-7 ст. млинця
– 14 ст. молока
– 2 яйця
– сіль на смак
– ванілін
– порошок стевії або стевіозид – на смак
Крок 1
З лимона знімаю цедру, розтираю в мисці з 60 г розм’якшеної олії, додаю ванілін і цукрозамінник на смак. Перемішуючи, додаю по черзі 2 жовтки, збиваю віночком.
Крок 2
Всипаю 6,5 ст. просіяного млинця, перемішую, вливаю спочатку 14 ст. молока, перемішую, потім лимонний сік, вичавлений з половини лимона. Акуратно змішую з 2 білками, збитими в піну зі щіпкою солі.
Крок 3
Перекладаю в змащені вершковим маслом формочки (форму), ставлю в глибоке деко з водою, яка має покривати їх на 1/3. Готую у розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…