Закуски

Лимони в розсолі з запашними травами

Рецепт “Лимони в розсолі з запашними травами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 45 ХВИЛИН + 2 МІСЯЦЯ

Інгредієнти

На 1 БАНКУ ОК. 3 Л:
❯ 3 кг лимонів
❯ 300 г солі
❯ запашні трави (лаванда, чебрець, лавровий лист, гвоздика, коріандр, розмарин, кріп…)

Покроковий процес приготування лимонів в розсолі

Крок 1

Лимони вимити та обсушити. Проткнути кожен плід голкою, покласти у велику каструлю і залити холодною водою. Варити 20 хв на повільному вогні, не доводячи до кипіння.

Крок 2

Воду злити, лимони перекласти до банку, додати трави.

Крок 3

У каструлі довести до кипіння 3 л води з 300 г солі, дати солі повністю розчинитись. Розсіл остудити та залити
їм лимони.

Крок 4

Банку герметично закупорити і прибрати у прохолодне темне місце. Лимони готові до вживання за два місяці.

НА ЗАМІТКУ
Крім трав можна додати до лимонів часник, інші прянощі, у тому числі свіжі пряні трави.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Лимони в розсолі з запашними травами. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

17 години ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

18 години ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

2 дні ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

2 дні ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

2 дні ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

2 дні ago