Рецепт “Лимони в розсолі з запашними травами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 ХВИЛИН + 2 МІСЯЦЯ
На 1 БАНКУ ОК. 3 Л:
❯ 3 кг лимонів
❯ 300 г солі
❯ запашні трави (лаванда, чебрець, лавровий лист, гвоздика, коріандр, розмарин, кріп…)
Крок 1
Лимони вимити та обсушити. Проткнути кожен плід голкою, покласти у велику каструлю і залити холодною водою. Варити 20 хв на повільному вогні, не доводячи до кипіння.
Крок 2
Воду злити, лимони перекласти до банку, додати трави.
Крок 3
У каструлі довести до кипіння 3 л води з 300 г солі, дати солі повністю розчинитись. Розсіл остудити та залити
їм лимони.
Крок 4
Банку герметично закупорити і прибрати у прохолодне темне місце. Лимони готові до вживання за два місяці.
НА ЗАМІТКУ
Крім трав можна додати до лимонів часник, інші прянощі, у тому числі свіжі пряні трави.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…