Рецепт “Листковий пиріг з капусти” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 25 хвилин
На 4 порції:
❯ 1 качан капусти (бл. 1,5 кг)
❯ 300 г сметани
❯ 3 ст. л. томатного соусу
❯ 400 г рубаного м’яса (свинина + яловичина)
❯ 1 велика цибулина
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 70 г тертого сиру
❯ 1 жовток
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
У капусти вирізати качан, занурити качан у киплячу воду, варити 10-15 хв та розібрати на листя. Ущільнення на листі зрізати. Для соусу сметану змішати з томатним соусом. Духовку нагріти до 180 °.
Крок 2
Очищену цибулину порубати та обсмажити на олії. Додати м’ясо, посолити, поперчити та готувати 15 хв. У форму шарами викладати листи капусти та м’ясо, промазуючи кожен шар м’яса соусом.
Крок 3
Верхнім шаром укласти капусту. Накрити форму кришкою та запікати виріб 1 ч. Жовток розбовтати з 1 ст. л.
води, злегка посолити та перемішати з сиром. Викласти масу рівним шаром на виріб та запікати 10 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…