«Діаменю» рецепт “Листковий пиріг” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
162 ккал
– 300 г капусти
– 300 г фаршу
– 2 яйця
– 1 морква
– цибулина
– 1-2 ст. Псіліум
– зелена цибуля
– часник
– сир
– сіль та перець – на смак
Крок 1
Капусту подрібнюю. Якщо тверда, проварюю. Бульйон зливаю. Даю охолонути, змішую з рубаним зеленою цибулею, збитими яйцями та псилліумом, солю, перчу. Випікаю товсті млинці.
Крок 2
Фарш приправляю сіллю, перцем, подрібненим часником. З моркви та цибулі готую засмажку. На кожен капустяний млинець викладаю шарами фарш, засмаження, натертий сир. Зверху присипаю сиром. Запікаю в духовці за 200 град. 30 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…