Рецепт “Листковий рулет з рибою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 4 ПОРЦІЇ:
❯ 500 г готового листкового тіста
❯ 500 г філе білої риби
❯ 200 г шпинату
❯ 3 яйця
❯ 4 ст. л. вершків
❯ 1 цибулина
❯ 1 ч. л. соку лимона
❯ сіль
❯ перець
❯ рослинна олія
Крок 1
Зварити круто 2 яйця, охолодити, очистити і порубати.
Крок 2
Шпинат промити, перебрати та крупно нарізати. Цибулину очистити, нарізати та обсмажити до прозорості на невеликій кількості олії. Викласти до цибулі шпинат і готувати прибл. 3 хв. Посолити та поперчити до смаку.
Крок 3
Половину риби дрібно нарізати та в мисці збризкати соком лимона. Рибу, що залишилася, подрібнити за допомогою блендера і в окремому посуді перемішати із вершками. Білок яйця, що залишилося збити та підмішати в рибну масу, посолити та поперчити, перемішати з нарізаними яйцями.
Крок 4
Тісто розкотити у прямокутний пласт. Викласти на пласт рибну масу, розподілити по ній нарізану шматочками рибу та шпинат з цибулею, згорнути в рулет і перекласти його на лист швом вниз. Змастити виріб жовтком і випікати 25 хв. при 200°.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…