Рецепт “Мафіни картопляні з грибами та зеленню” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
6 порцій, 1 година
– 400 г готового картопляного пюре
– 1 пучок петрушки
– 1 зубок часнику
– 300 г відварених лісових грибів асорті
– 100 мл молока
– 1 яйце
– 100 г тертого сиру
– 1 жовток
– 1 ст. л. меленої кориці
– Цукрова пудра
– Рослинна олія
– Перець
– Сіль
Крок 1
Гриби нарізати та обсмажувати на сковороді на невеликої кількості гарячої олії до золотистого кольору. Петрушку
промити, перебрати, обсушити та дрібно нарізати.
Крок 2
Картопляне пюре розвести гарячим молоком, додати яйце і добре перемішати. Додати петрушку, гриби разом з олією, в якій вони обсмажувалися, посолити, поперчити та перемішати повторно.
Крок 3
Духовку нагріти до 180 °. Підготувати формочки для мафінів. Часник очистити, розрізати зубок навпіл і натерти форми.
Крок 4
Розкласти за формами картопляну масу з грибами та петрушкою та добре її утрамбувати.
Крок 5
Вироби запікати 25 хв, вийняти з духовки, посипати тертим сиром і запікати ще бл. 10 хв. Подати теплими.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…