«Діаменю» рецепт “Маффіни з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,5 ХО
140 ккал

Інгредієнти

– 500 г фаршу
– 1 морква
– 1 цибулина
– 100 г печериць
– 6 перепелиних яєць
– 2 ст. Псіліум
– сіль і перець – на смак
– 2 ст. рослинної олії

Покрокове приготування маффінів з грибами

Крок 1

Цибулину очищаю та нарізаю кубиками. Гриби подрібнюю ножем, моркву очищаю і натираю на дрібній тертці. Обсмажую нарізку в розігрітій сковороді з олією.

Крок 2

Зажарку перекладаю у фарш, додаю псилліум, солю, перчу, перемішую. Форми наповнюю фаршем до половини, кладу в кожну по вареному перепелиного яйця, накриваю фаршем.

Крок 3

Запікаю мафіни у розігрітій до 200 град. духовці протягом 30-40 хвилин.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Маффіни з грибами. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago