«Діаменю» рецепт “Маффіни з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
140 ккал
– 500 г фаршу
– 1 морква
– 1 цибулина
– 100 г печериць
– 6 перепелиних яєць
– 2 ст. Псіліум
– сіль і перець – на смак
– 2 ст. рослинної олії
Крок 1
Цибулину очищаю та нарізаю кубиками. Гриби подрібнюю ножем, моркву очищаю і натираю на дрібній тертці. Обсмажую нарізку в розігрітій сковороді з олією.
Крок 2
Зажарку перекладаю у фарш, додаю псилліум, солю, перчу, перемішую. Форми наповнюю фаршем до половини, кладу в кожну по вареному перепелиного яйця, накриваю фаршем.
Крок 3
Запікаю мафіни у розігрітій до 200 град. духовці протягом 30-40 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…