Рецепт “Мафіни з чорницею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
12 ВИРОБІВ, 2 ГОДИНИ
Для тесту:
❯ 180 мл молока
❯ 100 мл рослинної олії
❯ 1 яйце
❯ 150 г цукру
❯ 250 г борошна
❯ 2 ч. л. розпушувача для тіста
❯ 100 г ягід чорниці (або ірги)
❯ сіль
Для начинки:
❯ 100 г вершкового масла
❯ 2 ст. л. згущеного молока
Крок 1
Для начинки вершкове масло розтопити на повільному вогні, додати згущене молоко, довести до кипіння, зняти з вогню та дати масі добре охолонути.
Крок 2
Підготувати плоску тарілку і вислати її харчовою плівкою. Столовою ложкою відсадити на підготовлену тарілку 12 рівних порцій масляно-молочної маси та помістити в морозильну камеру на 45 хв – 1 годину.
Крок 3
Для тесту в глибокій мисці молоко розбовтати з олією та яйцем. В окремий посуд просіяти борошно з щіпкою солі та перемішати з розпушувачем. Вливаючи порціями рідку суміш до сухої, перемішати до одержання гладкого однорідного тіста. Ягоди промити, обсушити та підмішати в тісто.
Крок 4
Духовку нагріти до 180 °. У формочки для мафінів вставити паперові касети та розподілити по них тісто, заповнивши форми на 2/3. У кожну форму покласти порцію затверділого масла з молоком. Випікати вироби бл. 25 хв. Перед подачею посипати цукром та прикрасити ягодами.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…