Рецепт “Махруд” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 1 година
У 1 порції: 480 ккал, 8 г білків,
20 г жирів, 26 гвуглеводів

Інгредієнти

На 4 порції:
❯ 300 г фініків
❯ 1/2 ч. л. меленої кориці
❯ цедра 1 апельсину
❯ дрібка шафрану
❯ 400 г манної крупи
❯ дрібка солі
❯ 150 г вершкового масла
❯ рослинна олія для фритюру
❯ 4 ст. л. меду

Покроковий процес приготування Махруду

Крок 1

З фініків витягти кісточки, м’якоть подрібнити в блендері. Перемішати з корицею та цедрою, потім розминати, вливаючи воду, до одержання пластичної маси.

Крок 2

Шафран залити 50 мл гарячої води. Манну крупу з’єднати з сіллю та м’якою олією. Перетирати до одержання крихти. Влити шафранову воду та замісити тісто.

Крок 3

Тісто накрити плівкою і розкотити пласт товщиною 5 мм. Зверху розподілити фінікову масу та згорнути рулетом. Нарізати шматочками та обсмажити у фритюрі. Полити розтопленим медом.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Махруд. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

2 дні ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

2 дні ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

3 дні ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

3 дні ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

3 дні ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

3 дні ago