Рецепт “Махруд” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
У 1 порції: 480 ккал, 8 г білків,
20 г жирів, 26 гвуглеводів
На 4 порції:
❯ 300 г фініків
❯ 1/2 ч. л. меленої кориці
❯ цедра 1 апельсину
❯ дрібка шафрану
❯ 400 г манної крупи
❯ дрібка солі
❯ 150 г вершкового масла
❯ рослинна олія для фритюру
❯ 4 ст. л. меду
Крок 1
З фініків витягти кісточки, м’якоть подрібнити в блендері. Перемішати з корицею та цедрою, потім розминати, вливаючи воду, до одержання пластичної маси.
Крок 2
Шафран залити 50 мл гарячої води. Манну крупу з’єднати з сіллю та м’якою олією. Перетирати до одержання крихти. Влити шафранову воду та замісити тісто.
Крок 3
Тісто накрити плівкою і розкотити пласт товщиною 5 мм. Зверху розподілити фінікову масу та згорнути рулетом. Нарізати шматочками та обсмажити у фритюрі. Полити розтопленим медом.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…