Рецепт “Макарони з м’ясом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– М’ясо (курка, свинина, яловичина) 600 г
– Макарони 500 г
– Цибуля 2 шт
– Солодкий перець 3-4 шт
– Кінза 10 г
– Петрушка 10 г
– Кріп 10 г
– Базилік 10 г
– Часник 3 зуб.
– Томатна паста 1 ст.л.
– Соняшникова олія 60-70 мл
– Паприка 1 ч.л.
– Чорний перець – за смаком
– Перець гострий 1-2 ч.л.
– Сіль за смаком
Покроковий процес приготування макарон з м’ясом
Крок 1
Прокручуємо м’ясо в м’ясорубку. Розігріваємо сковороду та наливаємо 60-70 мл. олії. Відправляємо м’ясо до сковороди. Готуємо доки не випарується волога.
Крок 2
Прокручуємо в м’ясорубці цибулю та перець. Дрібно нарізаємо зелень.
Крок 3
Коли м’ясо злегка підсмажиться, додаємо 1 ст.л томатної пасти та перемішуємо. Потім додаємо цибулю та болгарський перець. Ретельно перемішуємо. Коли фарш небагато підсушиться, додаємо паприку, гострий перець, чорний перець та сіль за смаком. Ретельно перемішуємо і пробуємо на сіль та спеції. Додаємо зелень і видавлюємо часник. Ретельно перемішуємо та готуємо близько 10 хвилин.
Крок 4
Варимо макарони. З приготовлених макаронів зливаємо воду. Макарони не промиваємо і відправляємо назад у каструлю. Додаємо начинку та перемішуємо.