Перейти до вмісту
Головна » Макарони з м’ясом

Макарони з м’ясом

    Макарони з м'ясом

    Рецепт “Макарони з м’ясом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – М’ясо (курка, свинина, яловичина) 600 г
    – Макарони 500 г
    – Цибуля 2 шт
    – Солодкий перець 3-4 шт
    – Кінза 10 г
    – Петрушка 10 г
    – Кріп 10 г
    – Базилік 10 г
    – Часник 3 зуб.
    – Томатна паста 1 ст.л.
    – Соняшникова олія 60-70 мл
    – Паприка 1 ч.л.
    – Чорний перець – за смаком
    – Перець гострий 1-2 ч.л.
    – Сіль за смаком

    Покроковий процес приготування макарон з м’ясом
    Макарони з м'ясом1

    Крок 1

    Прокручуємо м’ясо в м’ясорубку. Розігріваємо сковороду та наливаємо 60-70 мл. олії. Відправляємо м’ясо до сковороди. Готуємо доки не випарується волога.

    Макарони з м'ясом2

    Крок 2

    Прокручуємо в м’ясорубці цибулю та перець. Дрібно нарізаємо зелень.

    Макарони з м'ясом3

    Крок 3

    Коли м’ясо злегка підсмажиться, додаємо 1 ст.л томатної пасти та перемішуємо. Потім додаємо цибулю та болгарський перець. Ретельно перемішуємо. Коли фарш небагато підсушиться, додаємо паприку, гострий перець, чорний перець та сіль за смаком. Ретельно перемішуємо і пробуємо на сіль та спеції. Додаємо зелень і видавлюємо часник. Ретельно перемішуємо та готуємо близько 10 хвилин.

    Макарони з м'ясом4

    Крок 4

    Варимо макарони. З приготовлених макаронів зливаємо воду. Макарони не промиваємо і відправляємо назад у каструлю. Додаємо начинку та перемішуємо.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Макарони з м’ясом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *