Рецепт “Макарони з сиром у духовці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
– Вершкове масло 50 гр
– Борошно 30 гр
– Молоко 700 мл
– Гірчиця 1 ч.л.
– Мускатний горіх 0,5 ч. л.
– Сіль
– Перець
– Сир (пармезан) 200 гр
– Макарони 500 гр
– Сир (Гауда) 200 гр
– Вершкове масло для форми
Крок 1
Розтоплюємо у сковороді шматочок вершкового масла. Далі додаємо борошно і постійно помішуємо. Смажимо близько двох хвилин. Тепер потроху наливаємо молоко. Перемішуємо та готуємо 10 хвилин на маленькому вогні, поки не загусне.
Крок 2
Солимо і перчимо соус у сковороді. Додаємо 1 ч.л. гірчиці та натираємо трохи мускатного горіха. Добре перемішуємо. На дрібну тітку натираємо пармезан і відправляємо у соус.
Крок 3
Киплячу воду солимо і варимо макарони 3 хвилини (не до готовності). Відправляємо макарони до сирного соусу і добре перемішуємо. Можна додати 100 кип’яченої води.
Крок 4
Форму для запікання змащуємо вершковим маслом та перекладаємо макарони. Натираємо сир на велику тертку і викладаємо на макарони. Ставимо в духовку на 25 хвилин при 180 градусах.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…