Рецепт “Макарони з тушкованою капустою та грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 20 хвилин
У 1 порції: 470 ккал, 16 г білків,
8 г жирів, 84 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 1 цибулина
❯ 2 ст. л. оливкової олії
❯ 300 г печериць
❯ 1/2 качана капусти
❯ 400 г макаронів
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ кмин
Крок 1
Гриби протерти вологою тканиною та нарізати пластинами. Цибулю очистити, порубати та злегка обсмажити на олії.
Половину цибулі перекласти на іншу сковороду. До решти додати гриби, посолити, поперчити, приправити кмином та готувати, помішуючи, 4 хв.
Крок 2
Капусту вимити, нашаткувати та додати обсмаженої цибулі. Посолити, приправити кмином, влити трохи води та гасити під кришкою 10 хв
Крок 3
Тим часом макарони відварити в киплячій підсоленій воді, як це описано на пакуванні. Відкинути на друшляк,
перемішати з грибами, цибулею та тушкованою капустою.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…