Перейти до вмісту
Головна » Манговий мус з печивом

Манговий мус з печивом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Манговий мус з печивом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 хвилин
    У 1 порції: 700 ккал, 7 г білків,
    47 г жирів, 66 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 200 г шоколадного печива
    ❯ 50 г вершкового масла
    ❯ 2 манго
    ❯ 60 г цукру
    ❯ 4 г желатину
    ❯ 300 мл вершків жирністю
    ❯ 33% шоколадна стружка для прикраси

    Покроковий процес приготування мангового мусу

    Крок 1

    Вершкове масло розтопити на слабкому вогні. Печиво покласти в щільний поліетиленовий пакет і скрушити качалкою. Перемішати крихту з розтопленим маслом, розподілити по чотирьох склянках (або маленьких баночках) і притиснути пальцями на дно.

    Крок 2

    Манго вимити, розрізати кожен плід уздовж навпіл і видалити кісточку. Шкірку очистити, м’якуш дрібно нарізати та змішати у невеликій каструлі з цукром. Влити 1 склянку води, довести до кипіння. Манго проварити із цукром на слабкому вогні 10 хв.

    Крок 3

    Тим часом желатин замочити у невеликій кількості холодної води на 10 хв. М’якуш манго пюрувати. Набряклий желатин віджати та розчинити, помішуючи, у гарячому фруктове пюре. Дати масі охолонути.

    Крок 4

    Охолоджені вершки збити міксером у міцну піну. 2/3 збитих вершків підмішати до охолодженої мангово-желатинової маси, викласти в склянки на основу з печива і дати затвердіти у холодильнику.

    Крок 5

    Перед подачею прикрасити манговий мус збитими вершками, що залишилися, і шоколадною стружкою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Манговий мус з печивом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *