Рецепт “Манговий мус з печивом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 хвилин
У 1 порції: 700 ккал, 7 г білків,
47 г жирів, 66 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 200 г шоколадного печива
❯ 50 г вершкового масла
❯ 2 манго
❯ 60 г цукру
❯ 4 г желатину
❯ 300 мл вершків жирністю
❯ 33% шоколадна стружка для прикраси
Крок 1
Вершкове масло розтопити на слабкому вогні. Печиво покласти в щільний поліетиленовий пакет і скрушити качалкою. Перемішати крихту з розтопленим маслом, розподілити по чотирьох склянках (або маленьких баночках) і притиснути пальцями на дно.
Крок 2
Манго вимити, розрізати кожен плід уздовж навпіл і видалити кісточку. Шкірку очистити, м’якуш дрібно нарізати та змішати у невеликій каструлі з цукром. Влити 1 склянку води, довести до кипіння. Манго проварити із цукром на слабкому вогні 10 хв.
Крок 3
Тим часом желатин замочити у невеликій кількості холодної води на 10 хв. М’якуш манго пюрувати. Набряклий желатин віджати та розчинити, помішуючи, у гарячому фруктове пюре. Дати масі охолонути.
Крок 4
Охолоджені вершки збити міксером у міцну піну. 2/3 збитих вершків підмішати до охолодженої мангово-желатинової маси, викласти в склянки на основу з печива і дати затвердіти у холодильнику.
Крок 5
Перед подачею прикрасити манговий мус збитими вершками, що залишилися, і шоколадною стружкою.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…