Рецепт “Манна запіканка зі смородиною” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
У 1 порції: 450 ккал, 25 г білків,
20 г жирів, 48 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 6 абрикосів
❯ 200 г червоної смородини
❯ 400 мл молока
❯ 3 ст. л. цукру
❯ 70 г манної крупи
❯ 2 яйця
❯ 200 г сиру
❯ 1 ч. л. ванільного цукру
❯ 1 ст. цукрової пудри
❯ вершкове масло для змащування формочок
Крок 1
Абрикоси вимити, обсушити, розрізати кожен плід навпіл і видалити кісточки. Ягоди червоної смородини перебрати,
вимити та видалити плодоніжки.
Крок 2
Молоко влити в каструлю, поставити на середній вогонь, всипати цукор та довести до кипіння. Додати манну крупу та варити при постійному помішуванні прибл. 3 хв до загусання. Зняти каструлю з манною кашею з вогню
Крок 3
Нагріти духовку до 200 °. Жовтки відокремити від білків, з’єднати в мисці з сиром, ванільним цукром і перемішати до одержання однорідної маси. Додати манну кашу, перемішати. Білки добре збити та з’єднати з сирною масою.
Крок 4
Одну велику чи чотири порційні формочки для випікання змастити вершковим маслом, викласти сирну масу, половинки фруктів (зрізом вниз) та ягоди. Запікати 20-30 хв. Перед подачею посипати цукровою пудрою.
Якщо в рецепті запіканки або кремових десертів вказаний сир, двічі протріть його через сито, щоб не було комочків.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…