«Діаменю» рецепт “Мармелад із полуниці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,6 ХО
32 ккал
– 500 г полуниці (можна замороженої)
– 25 г агар-агару
– цукрозамінник – на смак
Крок 1
Подрібнюю ягоди до однорідного стану пюре. Доводжу масу до 850 г водою. Додаю порошок агар-агару та цукрозамінник. Ретельно перемішую, щоб не залишилося грудочок.
Крок 2
На малому вогні доводжу суміш до кипіння. Помішуючи, проварюю ще 2 хвилини. Вимикаю вогонь, знімаю піну, що утворилася.
Крок 3
Охолоджую масу приблизно 5-10 хвилин, щоб її температура трохи знизилася, але при цьому суміш не встигла загуснути
Крок 4
Розливаю масу силіконовими порційним формам. Ставлю в холодильник на годину до застигання.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…