«Діаменю» рецепт “Мармелад” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,7 ХО
45 ккал

Інгредієнти

– 300 мл свіжого апельсинового соку
– 50 мл свіжого лимонного соку
– 50 г желатину
– по 1 ст. натертої цедри лимона та апельсина
– Стевіозид – на смак

Покрокове приготування мармеладу

Крок 1

У каструлю всипаю цедру, ставлю на вогонь. Вливаю сік лимона та 75 мл апельсинового соку. Розмішую, проварюю після закипання 5 хвилин.

Крок 2

Проціджую через сито, віджимаю цедру ложкою. У гарячу рідину всипаю желатин та розмішую до розчинення. Додаю стевіозид, перемішую, вливаю решту апельсиновий сік, розмішую.

Крок 3

Ставлю на малий вогонь та тримаю до розчинення стевіозиду. До кипіння не доводжу! Розливаю по формах. Ставлю в холодильник для застигання.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Мармелад. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

14 години ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

14 години ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

2 дні ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

2 дні ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

2 дні ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

2 дні ago