«Діаменю» рецепт “Мармелад” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,7 ХО
45 ккал

Інгредієнти

– 300 мл свіжого апельсинового соку
– 50 мл свіжого лимонного соку
– 50 г желатину
– по 1 ст. натертої цедри лимона та апельсина
– Стевіозид – на смак

Покрокове приготування мармеладу

Крок 1

У каструлю всипаю цедру, ставлю на вогонь. Вливаю сік лимона та 75 мл апельсинового соку. Розмішую, проварюю після закипання 5 хвилин.

Крок 2

Проціджую через сито, віджимаю цедру ложкою. У гарячу рідину всипаю желатин та розмішую до розчинення. Додаю стевіозид, перемішую, вливаю решту апельсиновий сік, розмішую.

Крок 3

Ставлю на малий вогонь та тримаю до розчинення стевіозиду. До кипіння не доводжу! Розливаю по формах. Ставлю в холодильник для застигання.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Мармелад. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago