«Діаменю» рецепт “Мармелад” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
45 ккал
– 300 мл свіжого апельсинового соку
– 50 мл свіжого лимонного соку
– 50 г желатину
– по 1 ст. натертої цедри лимона та апельсина
– Стевіозид – на смак
Крок 1
У каструлю всипаю цедру, ставлю на вогонь. Вливаю сік лимона та 75 мл апельсинового соку. Розмішую, проварюю після закипання 5 хвилин.
Крок 2
Проціджую через сито, віджимаю цедру ложкою. У гарячу рідину всипаю желатин та розмішую до розчинення. Додаю стевіозид, перемішую, вливаю решту апельсиновий сік, розмішую.
Крок 3
Ставлю на малий вогонь та тримаю до розчинення стевіозиду. До кипіння не доводжу! Розливаю по формах. Ставлю в холодильник для застигання.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…