Рецепт “Маринована фета” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 10 ХВИЛИН

Інгредієнти

На 4 порції:
❯ 280 г фети
❯ 2 гілочки свіжого чебрецю
❯ 1–2 зубки часнику
❯ 1 ч. л. суміші прованських трав
❯ 1/2 ч. л. меленого гострого перцю
❯ цедра 1 лимона
❯ прибл. 400 мл оливкової олії

Покроковий процес приготування маринованої фети

Крок 1

Сир нарізати середніми кубиками. Часник очистити та нарізати пластинами. Чебрець промити, обсушити та крупно порубати.

Крок 2

У підготовлені банки (напр., 2 по 450 мл) з кришками закласти сир, пересипаючи його часником, сушеними травами, перцем, цедрою і чебрецем. Влити стільки олії, щоб воно покривало сир.

Крок 3

Накрити банки кришками та добре струсити, щоб трави та приправи не осіли на дно.

Крок 4

Банки помістити у холодильник і витримати сир у маслі із прянощами мінімум 24 години. Зберігати продукт у холодильнику можна до 2 тижнів.

Сьогодні ми дізналися як готується Маринована фета. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

12 години ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

12 години ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

1 день ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

1 день ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

1 день ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

2 дні ago