Рецепт “Маринована фета” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 10 ХВИЛИН

Інгредієнти

На 4 порції:
❯ 280 г фети
❯ 2 гілочки свіжого чебрецю
❯ 1–2 зубки часнику
❯ 1 ч. л. суміші прованських трав
❯ 1/2 ч. л. меленого гострого перцю
❯ цедра 1 лимона
❯ прибл. 400 мл оливкової олії

Покроковий процес приготування маринованої фети

Крок 1

Сир нарізати середніми кубиками. Часник очистити та нарізати пластинами. Чебрець промити, обсушити та крупно порубати.

Крок 2

У підготовлені банки (напр., 2 по 450 мл) з кришками закласти сир, пересипаючи його часником, сушеними травами, перцем, цедрою і чебрецем. Влити стільки олії, щоб воно покривало сир.

Крок 3

Накрити банки кришками та добре струсити, щоб трави та приправи не осіли на дно.

Крок 4

Банки помістити у холодильник і витримати сир у маслі із прянощами мінімум 24 години. Зберігати продукт у холодильнику можна до 2 тижнів.

Сьогодні ми дізналися як готується Маринована фета. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago