Калорійність

Маринована печінка

Рецепт “Маринована печінка” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 40 хв.

У 1 порції: 210 ккал, 46г білків,
17г жирів, 24г вуглеводів

Інгредієнти

На 2 порції:
❯ 300 г курячої печінки
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 1 пучок базиліка
❯ мелений чорний перець
❯ сіль
❯ 3 великі моркви
❯ 1 броколі

Покроковий процес приготування печінки

Крок 1

Зелень сполоснути, воду струсити, листочки обірвати з гілочок і порубати. Печінку вимити, обсушити та засинати в миску зеленню. Додати олію, добре перемішати. Прибрати у холодильник мінімум на 30 хв, а ще краще – на ніч

Крок 2

Мариновану печінку перекласти на розпечену сковороду та обсмажити. Зняти з вогню, посолити та поперчити

Крок 3

Овочі вимити. Моркву нарізати кружальцями чи дрібними кубиками. Броколі поділити на суцвіття. Готувати овочі на пару до м’якості. Злегка посолити та подати теплими до обсмаженої печінки

Сьогодні ми дізналися як готується Маринована печінка. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago