Рецепт “Маринована скумбрія за 5 хвилин” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
– Скумбрія 3 шт. (1,2 кг)
– Цибуля 200 гр
– Часник 1 зубок
– Сіль 25 гр
– Цукор 15 гр
– Чорний перець 1 ч. л.
– Лавровий лист 2-3 шт
– Рослинна олія 60 мл
– Яблучний оцет(5%) 80 мл
– Вода 200 мл
– Кріп
Крок 1
Відокремлюємо філе від скумбрії. Шкіру не знімаємо. Далі зрізаємо реберні кістки. Пінцетом прибираємо кістки по центру.
Крок 2
Нарізаємо рибу на порційні шматочки. Перекладаємо рибу в посуд та наливаємо рослинну олію. Акуратно перемішуємо.
Крок 3
Нарізаємо кріп, цибулю півкільцями та часник слайсами. Змішуємо сіль та цукор. Далі змішуємо кип’ячену воду та яблучний оцет.
Крок 4
Беремо ємність у якій маринуватимемо рибу. На дно кладемо трохи часнику, цибулі та зелені. Ламаємо трохи лаврового листа. Додаємо сіль, перець та викладаємо зверху шматочки риби. Повторюємо шар за шаром. Заливаємо оцтом, накриваємо харчовою плівкою і забираємо в холодильник на ніч.
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…