«Діаменю» рецепт “Мариновані кальмари” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
100 ккал
– 400 г кальмарів
– 2 зубчики часнику
– 1 ст. яблучного оцту
– 1 ст. соєвого соусу
– 0,5 ч.л. меленого коріандру
– 0,5 ч.л. чорного меленого перцю
– 0,5 ч.л. червоного меленого перцю
– 2 ст. оливкової олії
– половина лимона
– зелень – на смак
Крок 1
М’ясо кальмарів опускаю в киплячу підсолену воду на хвилину, знімаю з вогню та залишаю у воді до остигання. Очищаю від плівок та нарізаю невеликими шматочками. Поливаю соусом, оцтом і перемішую.
Крок 2
Часник дрібно нарізаю. Олію підігріваю.
Крок 3
Додаю до кальмарів прянощі та часник, поливаю олією, посипаю будь-який подрібненою зеленню, остуджую. Подаю, збризкавши лимонним соком
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…