Основні страви

Маринований стейк із грушами

Рецепт “Маринований стейк із грушами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Інгредієнти

НА 6 ПОРЦІЙ
❯ 1 кг яловичини (очеревина – фланк-стейк)
❯ 3 груші
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ сіль
❯ перець
Для маринування:
❯ 3 ст. л. соусу для барбекю
❯ 3 ст. л. гострого соєвого соусу
❯ 1 ст. л. коричневого цукру
❯ 2 ст. л. оливкової олії
❯ 100 мл міцного м’ясного бульйону
❯ 70 мл бальзамічного оцту
❯ 150 мл світлого виноградного соку
❯ 3 зубки часнику (порубати)
❯ 2 ст. л. листків розмарину
❯ 1 цибулина

Покроковий процес приготування маринованого стейку

Крок 1

М’ясо вимити та обсушити. Груші вимити, обсушити та нарізати половинками. Очищену цибулину розрізати на 4 частини. Підготувати глибоку, досить велику ємність для маринування та змішати в ній рубаний часник, розмарин, цукор і всі інгредієнти для маринаду. Масу перемішати до повного розчинення цукру, викласти в неї м’ясо, груші та цибулю. Накрити ємність харчової плівкою та маринувати стейк у холодильнику 8–12 год.

Крок 2

Перед приготуванням м’ясо вийняти з маринаду і дати відпочити при кімнатній температурі прибл. 30 хв. Маринад відставити.

Крок 3

Стейк обсмажувати на гарячому грилі 8-12 хв. Зняти з вогню та на 15 хв накрити листом алюмінієвої фольги. Перед подачею нарізати порційними шматочками.

Крок 4

Груші та цибулю вийняти з маринаду, обсмажувати на сковороді на гарячій олії до золотистого кольору (бл. 8 хв).

Крок 5

Маринад на повільному вогні уварити в сотейнику наполовину. Подати як соус.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Маринований стейк із грушами. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

16 години ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

16 години ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

2 дні ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

2 дні ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

2 дні ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

2 дні ago