Рецепт “Мексиканські бурітос з тофу” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 хвилин
У 1 порції: 450 ккал, 24 г білків,
24 г жирів, 38 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 1 цибулина
❯ 1 ст. л. рослинної олії
❯ 400 г маринованого тофу
❯ 2 ст. л. томатного соусу
❯ 4 помідори
❯ 200 г червоної консервованої квасолі
❯ сіль
❯ мелений перець чилі
❯ 1 ч. л. мексиканської суміші прянощів
❯ 4 ст. л. консервованої кукурудзи
❯ 100 г тертого сиру
❯ 4 коржі тортилья
Покроковий процес приготування бурітос з тофу
Крок 1
Для начинки помідори нарізати кубиками, тофу брусочками. Цибулину очистити, порубати та обсмажувати на олії 2 хв. Додати та злегка обсмажити тофу. Підмішати томатний соус, помідори, квасолю, приправити до смаку і готувати під кришкою 10 хв. Дати охолонути. Підмішати кукурудзу та половину тертого сиру
Крок 2
Виклавши на тортильї начинку, згорнути їх рулетиками. Посипати тертим сиром, що залишився, і запікати в духовці 15 хв при 180°.