Рецепт “Меренгі ванільні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
❯ 150 г цукру
❯ 3 білки
❯ харчовий барвник
❯ ароматизатор “Ваніль”
Крок 1
Духовку нагріти до 90 °. Білки з’єднати з цукром у глибокій вогнетривкій мисці та на гарячій водяній бані збити в міцну піну. Додати кілька крапель ароматизатора.
Крок 2
На внутрішню поверхню кондитерського мішка нанести трохи барвника. Наповнити мішок меренговою масою і відсадити на вистелений пергаментом лист невеликими гірками.
Крок 3
Випікати вироби 90 хв. Перекласти на ґрати і дати їм повністю охолонути.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…