Рецепт “Меренгі ванільні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Інгредієнти

❯ 150 г цукру
❯ 3 білки
❯ харчовий барвник
❯ ароматизатор “Ваніль”

Покроковий процес приготування меренгів

Крок 1

Духовку нагріти до 90 °. Білки з’єднати з цукром у глибокій вогнетривкій мисці та на гарячій водяній бані збити в міцну піну. Додати кілька крапель ароматизатора.

Крок 2

На внутрішню поверхню кондитерського мішка нанести трохи барвника. Наповнити мішок меренговою масою і відсадити на вистелений пергаментом лист невеликими гірками.

Крок 3

Випікати вироби 90 хв. Перекласти на ґрати і дати їм повністю охолонути.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Меренгі ванільні. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago