Рецепт “Меренгі ванільні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
❯ 150 г цукру
❯ 3 білки
❯ харчовий барвник
❯ ароматизатор “Ваніль”
Крок 1
Духовку нагріти до 90 °. Білки з’єднати з цукром у глибокій вогнетривкій мисці та на гарячій водяній бані збити в міцну піну. Додати кілька крапель ароматизатора.
Крок 2
На внутрішню поверхню кондитерського мішка нанести трохи барвника. Наповнити мішок меренговою масою і відсадити на вистелений пергаментом лист невеликими гірками.
Крок 3
Випікати вироби 90 хв. Перекласти на ґрати і дати їм повністю охолонути.
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…